Produk

3-tingkat Walk-in mini rumah kaca pvc pilem héjo taman héjo

 

50-99 Potongan 100-199 Potongan
> = 200 Potongan
$ 39,90 $ 38,90 $ 37.900

 

Rumah kaca ieu ngagaduhan panutup anu lengkep tiasa nyiptakeun lingkungan anu langkung haneut sareng tingkat kalembaban anu luhur, anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun melak rupa-rupa pepelakan anu langkung lega.

Fitur:

1) Pigura baja dilapis bubuk, karat & tahan korosi.

2) Panutupna nganggo bahan pilem PVC anu dijagaan UV sareng 100% tahan cai.

3) panto Ritsleting pikeun aksés gampang kana struktur rumah kaca.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran mérek Winsom
Jumlah Modél WS-GH23
Palabuhan FOB Shanghai, Ningbo
Ngaran barang 3-tingkat Walk-in mini rumah kaca pvc pilem héjo taman héjo
Ukuran Produk 69x49x193cm (L * W * H)
Bahan panutup Pilem PVC 0,08mm
Spék bingkai. Tabung waja dilapis bubuk 16 * 0,4mm héjo
Ngepak karton Ngepak karton kuat
Beurat 7,8kg
MOQ 50 lembar

Gambar Teknis

technical drawing
technical drawing-2

Aplikasi

application

Rak rumah kaca dilengkepan 4 tingkat, préféktur pikeun numuwuhkeun sajumlah buah-buahan, kembang, pepelakan, sayuran, binih, bumbu dina rohangan anu alit. Rumah kaca kebon tiasa ngajagi pepelakan sareng bibit tina pangaruh cuaca sareng iklim. Ngarasakeun kembang seger sareng sayuran anu séhat salami sataun.

Detil Poto

detail-1

Konstruksi Kokoh - Pigura rumah kaca kami didamel tina logam kualitas luhur kalayan bubuk dilapis pikeun daya tahan anu diperpanjang. Kapasitas beurat maksimal unggal rak dugi ka 12 lbs. 

detail-2

Rumah kaca mini kami didesain ku panto gulung-gulung anu zipper pikeun aksés gampang sareng ventilasi anu disaring pikeun sirkulasi hawa anu optimal, anu ngabantosan manjangkeun usum pepelakan, ngajagi pepelakan tina overheating atanapi overcooling, lebu sareng angin. Panutup pilem PVC ngabantosan supaya pepelakan anjeun aman salami usum salju sareng manjangkeun periode pertumbuhanana. 

Instalasi Gampang - Henteu aya alat khusus anu diperyogikeun pikeun ngawangun rumah kaca leutik ieu. Hadir sareng sadaya asesoris sareng instruksi anu diperyogikeun, kantun turutan pitunjuk sareng sambungkeun batangna.

Naha Pilih Kami

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sértipikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Punten mamatahan sabaraha ukuran sareng sabaraha anu anjeun pikahoyong, sareng palabuan mana di nagara anjeun caket ti anjeun, maka kuring bakal ngajantenkeun harga CIF resmi pikeun rujukan anjeun.
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami