Produk

6x12m Jelas Téma Pilem Pésta Tenda Film Kaca Transparan

 

6-19 Potongan 20-49 Potongan
> = 50 Potongan
$ 485,00 $ 475,00 $ 465,00

 

Tenda pesta ieu mangrupikeun tenda multifuksi. Nyaéta idéal pikeun acara outdoor, sapertos acara, kawinan, pésta. Anjeun ogé tiasa masang éta di buruan bumi anjeun salaku cahaya panonpoe anu saé sareng indah pikeun ngahibur kulawarga sareng tamu anjeun. Dina additon, éta tiasa dianggo salaku rumah kaca jalan-jalan. Éta sadayana gumantung ka anjeun.

Fitur:

1) Pigura baja galvanis, karat & tahan korosi.

2) Tombol spring dina sendi supados gampang dipasang sareng turun

3) Pilem PVC kualitas luhur transparan sareng tahan UV.

 

 

 

 

 


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran mérek

Winsom

Jumlah Modél

WS-P3612

Palabuhan FOB

Shanghai, Ningbo

Ngaran barang

6x12m Jelas Téma Pilem Pésta Tenda Film Kaca Transparan

Ukuran Produk

20x40ft (6x12m)

Bahan panutup

0.3mm pilem PVC 

Bahan sidewalls

0.3mm pilem PVC 

Spék bingkai.

Dia 42 * 1.2 / 38 * 1.0mm tabung waja galvanis

Ngepak karton

Ngepak karton kuat

Beurat

266kg

MOQ

6 lembar

Gambar Teknis

technical drawing

20x40ft (6x12m) Gambar standar

Aplikasi

Hot Selling Cheap Party Tent 13x20ft(4x6m)Applications 1
Hot Selling Cheap Party Tent 13x20ft(4x6m)Applications2

Cocog pikeun acara outdoor, khususna cocog pikeun ngabagi tèh siang sareng réréncangan anjeun. Waterproof sareng UV pilem pvc tahan sareng konstruksi rangka baja anu kuat ngajantenkeun langkung nyaman sareng kaamanan. Ogé, we tiasa dianggo salaku rumah kaca pikeun melak kembang, sayuran sareng buah. Anjeun tiasa melak naon waé anu anjeun pikahoyong. Tenda pilem ieu tiasa mastikeun sadayana pepelakan anjeun dijaga tina kaayaan cuaca anu kasar sapertos hujan, angin, sareng salju. 

 

 

Detil Poto

detail-4

Kualitas bahan pikeun ténda pesta pilem transparan ieu kelas paling luhur. 38 * 1.0mm pipa bertulang galvanis, sareng sendi 3 arah sareng sendi 4 arah 42 * 1.2mm struktur rangka baja bertulang, pikeun mastikeun stabilitas tinggi sareng tahan angin ti sadayana tenda.

 

detail-2

Pikeun pilem PVC, kandelna 30 kabel. Pilem pvc transparan, janten nalika anjeun ngiringan pesta minum siang atanapi pesta acara di luar ruangan sareng réréncangan anjeun, sanés ngan ukur anjeun tiasa nikmati waktos anu senang, anjeun ogé tiasa nikmati pemandangan di luar sareng cahaya panonpoé haneut. Sadaya panél sisi ténda pésta tiasa dicabut. Éta gampang tiasa napel ku tali velcro bodas sareng bal bungee. 

 

detail-4

Sisi sisi sareng panto tiasa digentos kalayan gampang. Aya bal luncat dina konektor pikeun nambihan kestabilan pigura, hateup sareng sisi tembok napel na pigura ku bola bungee bodas.

detail-5

Kualitas tinggi, beurat-tugas kerangka baja galvanis. Karat & karat tahan pigura. Struktur segitiga unik, ngajantenkeun bingkai hateup luhur langkung stabil & mantep.

detail-1

Unggal tabung suku dilengkepan dasar dampal suku ageung, anu tiasa ningkatkeun kestabilan tenda. Ogé, unggal tabung suku ngagaduhan pilem leg, anu tiasa nyayogikeun panyalindungan tabung anu langkung saé. Kami nganggo tali elastis pikeun nyambungkeun pilem tabung suku kana sekrup dina tabung suku supados pilem cocog sareng tabung langkung caket. 

Naha Pilih Kami

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sértipikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Punten mamatahan sabaraha ukuran sareng sabaraha anu anjeun pikahoyong, sareng palabuan mana di nagara anjeun caket ti anjeun, maka kuring bakal ngajantenkeun harga CIF resmi pikeun rujukan anjeun.
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami