Tentang Kami

DONGTAI CITY WINSOM OUTDOOR PRODUK CO., Ltd.

Dongtai City Winsom outdoor Product Co., Ltd. didirikeun taun 2010. Salaku produsén propésional, pabrik urang gaduh pangalaman jangka panjang langkung ti 10 taun dina jalur ieu, khusus kana sababaraha jinis tenda sareng gazebo, sapertos tenda pihak anggaran, sukkah tenda, tenda tilepan, panyumputan mobil sareng rumah kaca torowongan.

Saatos langkung ti 10 taun pamekaran teras-terasan sareng inovasi, kami berpengalaman dina manufaktur sareng nyayogikeun solusi pikeun pésta, acara kawinan sareng acara dagang. Lokasina di Zona Industri Mesin, Kota Dongtai, urang ngaraosan transportasi anu merenah sareng lokasi geografis anu pikaresep. Kami ngan 2km jauhna ti Dongtai Entrance, Shenhai Expressway propinsi Jiangsu.

20200221153652

SERTIPIKAT

Didirikeun

Dongtai City Winsom outdoor Product Co., Ltd didirikeun taun 2010.

Pangalaman

Langkung ti 10 taun pangalaman produksi

Kemah

khusus kana sababaraha jinis ténda sareng gazebo, sapertos tenda pesta anggaran, tenda sukkah, tenda lipat, panyumputan mobil sareng rumah kaca torowongan.

BENGKEL

Dilengkepan set lengkep mesin, urang gaduh tim layanan palanggan anu profesional sareng nyobian pisan pikeun nyayogikeun palanggan sareng kualitas anu hadé sareng jasa.

Machinery Equipment Workshop

Lokakarya Ngolah Hardware

Packing Workshop

Bengkel Bengkel

Material Workshop 1

Panyimpenan Tabung Baja

Powder-coated Workshop

Lokakarya bubuk-palapis

Material Workshop 2

Panyimpenan Tabung Baja

Production Workshop

Panas-lokét Lokakarya Tarp