Produk

Tatanén Rumah Kaca Terowongan Film PE Murah

 

800-999 Potongan 1000-1999 Potongan
> = 2000 Potongan
$ 2,900 $ 2,800 $ 2,700

 

Rumah kaca ieu ngagaduhan panutup anu lengkep tiasa nyiptakeun lingkungan anu langkung haneut sareng tingkat kalembaban anu luhur, anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun melak rupa-rupa pepelakan anu langkung lega.

Fitur:

1) Pigura kawat galvanis, karat & tahan korosi.

2) Pilem pe transparan

 

 


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran mérek Winsom
Jumlah Modél WS-GH1
Palabuhan FOB Shanghai, Ningbo
Ngaran barang Tatanén Rumah Kaca Terowongan Film PE Murah
Ukuran Produk 500 * 60 * 40CM
Bahan panutup Pilem pe
Spék bingkai. Dia 2.6 * 0.8mm kawat galvanis
Ngepak karton Bungkus karton standar
Beurat 33kg
MOQ 800 lembar

Gambar Teknis

technical drawing

Aplikasi

application

Ngabantosan anjeun pikeun melak rupa-rupa pepelakan anu tiasa henteu asli pikeun komunitas anjeun ngalangkungan lingkungan anu langkung haneut sareng langkung lembab anu ngamajukeun tumuh usum haneut sareng tatangkalan iklim. Konsolidasi sadayana pepelakan anjeun dina hiji wilayah anu dilindungi anu ngabantosan anjeun pikeun melak sareng ngatur pepelakan sataun-taun sareng tameng bungbuahan, sayuran, sareng kembang tina unsur anu karasa. Desain torowongan ngajantenkeun raos raoseun sareng merenah pikeun miara sareng ngatur seueur pepelakan.

Detil Poto

detail-3

Kebon sateuacan usum semi dimimitian! Cloche ieu haneutkeun taneuh sareng ngajaga ngalawan cuaca kasar, sato, sareng serangga torowongan nyiptakeun panghalang lengkep, ngajaga kahaneutan sareng kalembaban pikeun ngajaga pepelakan anjeun séhat sareng bahagia

detail-1

Diwangun tina tahan lama UV-stabilized, 150 mikron beurat-tugas poliétilén, torowongan ieu kuat tur kokoh The gelang baja galvanis anu karat-buktina sareng gampang lebet kana taneuh pikeun ngamankeun torowongan dina posisi.

Kalayan desain anu dipaténkeun, sapotong, Easy Tunnel Cloche gancang dipasang sareng ramah-pangguna Kantun muka torowongan sapertos akordon sareng tilepan deui kalayan rapih saatos dianggo lebet kebon anjeun mimiti seger!

Naha Pilih Kami

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sértipikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Punten mamatahan sabaraha ukuran sareng sabaraha anu anjeun pikahoyong, sareng palabuan mana di nagara anjeun caket ti anjeun, maka kuring bakal ngajantenkeun harga CIF resmi pikeun rujukan anjeun.
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami