Produk

Ekstra Kantong Tangkal Natal Berkualitas Tinggi

 

1000-1999 Potongan 2000-9999 Potongan > = 10000 Potongan
$ 1,4 $ 1,3 $ 1,2

 

Kantong Tangkal Natal ieu ngahémat waktos, ngahémat repot, ngahémat kamar sareng nyegah kekacoan. Éta ogé ngajagaan tangkal anjeun tina janten kotor.

Fitur:

1) Bahan PE anu tiasa dianggo deui sareng awét.

2) Gampang diangkut

3) Ngahémat kamar sareng ngajagi tangkal anjeun tina janten kotor.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran mérek Winsom
Jumlah Modél WS-B3
Palabuhan FOB Shanghai, Ningbo
Ngaran barang Ekstra Kantong Tangkal Natal Berkualitas Tinggi 
Ukuran Produk 120x25x43cm (L * W * H)
Bahan lawon 110gsm pe anyaman lawon kalayan palapis waterproof sareng tahan UV
Ngepak karton Ngepak karton kuat
Beurat 0,13 kg
MOQ 1000 lembar

Gambar Teknis

techniacl drawing 待修改

Aplikasi

application

Kantong tangkal Natal ieu cocog pikeun mayungan sareng ngamankeun tangkal Natal sareng karangan bunga Natal anjeun tina karusakan, lebu, beueus, sareng hama. Henteu aya majelis anu diperyogikeun, ngan bentang teras lebetkeun tangkal anjeun kanggo panyimpenan kantong tangkal anu hébat. Melu datar nalika henteu dianggo pikeun ngahémat rohangan.

Detil Poto

detail

Kasus panyimpenan tangkal Natal dilengkepan sapasang gagang bertulang supados gampang ditanganan.

detail-2

Material Bahan PE anu】: Kantong panyimpenan tangkal buatan ieu didamel tina 110gsm PE anyaman plastik poliétilén anyaman pikeun ngajagaan tangkal anjeun tina kapang sareng karusakan cai.

Naha Pilih Kami

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sértipikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Punten mamatahan sabaraha ukuran sareng sabaraha anu anjeun pikahoyong, sareng palabuan mana di nagara anjeun caket ti anjeun, maka kuring bakal ngajantenkeun harga CIF resmi pikeun rujukan anjeun.
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami