Produk

Struktur Baja Ladang Luar Pikeun Omah Ayam ageung 8x3x2m

 

10-29 Potongan 30-49 Potongan
> = 50 Potongan
$ 259,00 $ 249,00 $ 239,00

 

Kandang ieu cocog pikeun hayam sareng anjing. Kernel ingon-ingon sareng bingkai hateup dirancang kalayan kanyamanan sareng kaamanan piaraan anjeun dina pikiran sareng éta bakal ngabantosan piaraan anjeun tina hujan, salju, matahari, sareng seueur deui.

Fitur:

1) Pigura baja galvanis, karat & tahan korosi.

2) lawon oxford kualitas luhur kalayan palapis PVC sareng 100% tahan cai sareng pelindung UV.

3) Logam héksagonal bolong ku bungkus plastik.

 


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran mérek

Winsom

Jumlah Modél

WS-C138

Palabuhan FOB

Shanghai, Ningbo

Ngaran barang

Struktur Baja Ladang Luar Pikeun Omah Ayam ageung 8x3x2m

Ukuran Produk

8x3x2m

Bahan panutup

420D Oxford

Spék bingkai.

Tube baja galvanis 38 * 1.0mm

Ngepak karton

Ngepak karton kuat

Beurat

122kg

MOQ

10 lembar

Gambar Teknis

technical drawing

Aplikasi

application

    Kandang ieu cocog pikeun ngajaga hayam dikandung dina kebon leutik sareng ageung, nyegah hayam ngumbara, nyayogikeun hujan sareng perlindungan matahari sareng ngajaga hayam aman tina prédator. Sedengkeun kandang ieu didamel khusus sareng hayam anu diémutan, mahluk-mahluk anu sanés sapertos kelenci, anjing alit sareng marmut bakal subur. Ngajalankeun hayam ieu didamel tina pipa galvanis sareng fitur hateup logam awét pikeun mastikeun stabilitas kandang dina waktosna. Langkung saé deui, hayam anjeun bakal tetep tiis, garing sareng senang ku lawon Oxford panutup hateup tahan cai anu nawiskeun perlindungan matahari sareng blok cai hujan. Kawat hayam beurat tugas pinuh nutupan sisi, panto sareng hateup pikeun mastikeun yén hayam teu tiasa kabur sareng nyegah tamu anu teu diondang asup. Panto ayunan galvanis ngamungkinkeun aksés gampang asup sareng kaluar kandang sareng ngagaduhan konci pikeun mastikeun pisan kaamanan. Kit kandang hayam ieu hadir sareng sadayana anu anjeun peryogikeun kanggo ngawangun kandangna, kalebet paréntah pangumpulan kanggo ngabantosan anjeun ngalangkungan prosés saderhana.

Detil Poto

detail-2

Construction Konstruksi Baja Awét pen Pulpén hayam didamel nganggo rangka waja kualitas luhur, cekap cekap sareng henteu gampang diruksak, tahan pageuh kana taneuh nalika dianggo di luar ruangan. Di sagigireun éta, desain sambung gancang ngamungkinkeun bingkai disetél ngan saukur dina sababaraha menit

Cover Panutup UV & tahan Cai】 Ngajaga hayam anjeun tina cuaca sareng unsur luar. Hateup ngaji hayam ngagaduhan desain anu condong, ngamungkinkeun cai, puing sareng salju salju gampang kabur tibatan akumulasi, janten coop tahan cuaca sareng tahan lami.

detail-chicken cage-1

【Gampang Dibersihkeun】 Tabung kandang di galvanis sahingga tahan karat sareng gampang ngajaga lingkungan anu bersih pikeun hayam anjeun. Permukaan lemes gampang dibersihkeun ku kaén anu baseuh atanapi cai anu ngalir. Kurung hayam kalayan cangkéng henteu ngan cocog pikeun anjeun ngokolakeun hayam, tapi ogé pikeun sato leutik anu sanés sapertos kelenci sareng bebek, jsb.

detail-chicken cage-2

Net Jaring baja Hexagon PVC】 Padet & awét, Galvanis. sela-sela alit antara meshes nambihan kaamanan sareng panto waja anu tiasa dikunci ku tali sareng kawat bolong nyayogikeun panyalindungan ageung pikeun hayam anjeun tina prédator ngapung

detail-3

Naha Pilih Kami

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sértipikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Punten mamatahan sabaraha ukuran sareng sabaraha anu anjeun pikahoyong, sareng palabuan mana di nagara anjeun caket ti anjeun, maka kuring bakal ngajantenkeun harga CIF resmi pikeun rujukan anjeun.
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami