Produk

Kanopi Portabel Komérsial Instan Pop Up sareng Sidewalls

 

40-99 Potongan 100-199 Potongan > = 200 Potongan
$ 35,00 $ 32,00 $ 29,00

 

Tenda tilepan ieu cocog pikeun acara outdoor kulawarga, pantai, pésta kulawarga, kémping sareng panggunaan komérsial. Anjeun ogé tiasa masang éta di buruan tukang anjeun salaku sunshade anu ageung pikeun ngahibur kulawarga sareng tamu anjeun.

Fitur:

1) Pigura baja bubuk-dilapis hideung, karat & tahan korosi.

2) lawon oxford kualitas luhur kalayan palapis PVC sareng 100% tahan cai sareng pelindung UV

3) Gampang nyetél ku 2 jalma nuturkeun manual instalasi

4) Panyimpenan sareng transportasi anu gampang.

 


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran mérek

Winsom

Jumlah Modél

WS-F133

Palabuhan FOB

Shanghai, Ningbo

Ngaran barang

Kanopi Portabel Komérsial Instan Pop Up sareng Sidewalls 

Ukuran Produk

10x10ft (3x3m)

Bahan panutup

600D Oxford

Bahan sidewalls

Pilihan

Spék bingkai.

legprofile-30x30 / 25x25mm, truss tube-12x25mm, tabung kandel-0.8mm

Ngepak karton

Ngepak karton kuat

Beurat

18kg

MOQ

40 lembar

Gambar Teknis

drawing

Desain kolom ngagaduhan 4 bagian jangkungna anu tiasa diatur pikeun nyumponan kabutuhan sadidinten; Cocog pikeun kagiatan luar sapertos paméran di luar ruangan, pamakéan komérsial, pésta, kawinan, kémping, piknik, jst.

Aplikasi

application

Sampurna pikeun olahraga outdoor, acara, festival, pasar loak, pesta, pantai, tempat kaulinan sareng sajabina.

Detil Poto

detail-22

Pigura baja padet bubuk-dilapis anu karat-buktina, tahan korosi sareng awét. Pigura luhur struktur luhur nambihan stabilitas. 

detail-5

Unggal suku kalayan tombol pelepasan gancang anu langkung handap, gampang pisan ngalipet sareng ngaluyukeun jangkungna (4 jangkung sayogi), henteu aya ciwit ramo.

detail-1

Iga pangrojong angin sareng kutub tengah ditambihan ngadamel pigura baja tina tahan angin.

7

Panutup hateupna didamel tina lawon oxford 600D kalayan palapis PVC sareng 100% tahan cai sareng pelindung UV.

Naha Pilih Kami

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sértipikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Punten mamatahan sabaraha ukuran sareng sabaraha anu anjeun pikahoyong, sareng palabuan mana di nagara anjeun caket ti anjeun, maka kuring bakal ngajantenkeun harga CIF resmi pikeun rujukan anjeun.
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami